viernes, 20 de enero de 2012

Informació Important per el Socis del CHM.

Tots els socis del Club Hípic del Maresme que vulguin renovar o fer-se la Federativa Espanyola, s'han de posar en contacte amb mi abans del mes de març.
Els socis que ja tingueu la Federativa Espanyola de l'any passat, només s'ha de renovar, i m'han de enviar un correu amb les següents dades: Número de llicència territorial ( la que teniu per el CHM), nom i cognoms i DNI.
Els socis que la vulguin fer per primera vegada m'han de passar per correu les dades següents: Número llicència territorial (la que teniu per el CHM), nom i cognoms, DNI, Data naixement, adreça, codi postal i telèfon.
Recordeu també que si voleu tirar el dia 18 de Febrer a la 1ª Fase Camp. de Espanya de IPSC a Vic, necesiteu la Federativa Espanyola i m'heu de passar les vostres dades abans del 31 de Gener, per poder tenir la Federativa abans de la tirada.

Els socis que vulguin anar a la tirada de la 1ª Fase Camp. Espanya de IPSC a Vic aquests proper 18 de Febrer, teniu dues opcions;
Primera: Passar pel club de tir i pagar els 40 € que val la inscripció i deixar les vostres dades de: Nom i Cognos, DNI, Categoria, Llicència territorial, data naixement, modalitat i factor.
Segona; Posar-vos en contacte amb mi i fer vosaltres mateixos l'ingrés de 40 € i enviar-me el comprovant escanejat per mail i les vostres dades.
(El número de compte si no el teniu, m'envieu un email i us el reenvio).

Gracies.

PD: Siusplau, fer arribar aquesta informació a tots els socis.

Aleix Puig

No hay comentarios:

Publicar un comentario